Handelsbetingelser hos Art By Dyhr

Generelle oplysninger

Art By Dyhr

Samsøvej 23

4300 Holbæk

CVR nr.: 25662261

Telefon: 27608997

Email: t.dyhr71@gmail.com


Priser

Hos Art By Dyhr  er alle priserne i danske kroner og angivet inkl 5 % kunstner moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgĂĄende samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.


Betaling

Art By Dyhr  modtager betaling med  MobilePay- My Shop og Bankoverførsel. Betalingen vil foregĂĄ inden levering.. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgĂĄede varer.


Levering

Art By Dyhr  tilstræber at afsende ordre indgĂĄet  samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. 

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser kan varierer alt efter størrelse og vægt. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes med Post Nord, GLS eller UPS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Art By Dyhr vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: 

Art By Dyhr

Samsøvej 23

4300 Holbæk

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle med Art By Dyhr , har vi brug for følgende oplysninger om dig:


Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formĂĄl, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.